Aanbod

Kinderschatten heeft een divers aanbod voor ouders en kinderen.
Lees hier meer over de verschillende coachingsmogelijkheden die Kinderschatten biedt.

 

 

Individueel aanbod:

 • individuele kindercoaching: Voor alle kinderen vanaf 7 jaar die zich graag zekerder en gelukkiger willen voelen. Klik HIER voor meer informatie.
  Jongere kinderen kunnen uiteraard worden aangemeld. De coaching zal dan via ouders verlopen.
 • Individuele oudercoaching: Soms is een kind nog te jong om te coachen of wil je als ouder eerst met jezelf aan de slag. Dan is oudercoaching een uitkomst!
  Door ouders te coachen kan er een heleboel worden bereikt en kunnen er grote veranderingen in het hele gezin optreden. Klik HIER voor meer informatie.

 

Gezinscoaching:

Een gebruiksaanwijzing voor je kind. Hoe fijn zou dat zijn? In één dagdeel maakt elk gezinslid onder begeleiding een eigen gebruiksaanwijzing. Hierdoor weet je wat je als ouder kunt doen voor je kind als het bijvoorbeeld boos of verdrietig is. Maar ook hoe je je kind kunt laten weten dat het geliefd is. Voor meer handvatten en begrip voor elkaar en juist minder strijd en onvree in huis. Kijk voor meer informatie op Gezinssessie.

 

Groepsaanbod:

 • Groepscoaching voor ouders:
  • Opvoeden met plezier & zelfvertrouwen: Ben jij klaar met je twijfel, onzekerheid? De strijd in huis en de stress? Wil jij ook meer plezier, rust en vertrouwen ervaren in je eigen opvoeding? Kom dan naar deze oudercursus.

 

Workshops:

 • Happy me-time voor moeders: Wij moeders zijn sterren in het verzorgen van anderen maar vergeten onszelf regelmatig. Terwijl het voor hooggevoelige moeders juist extra belangrijk is dat je tijd neemt voor jezelf! Waarom en hoe je dat doet, leer je in deze workshop. Gun jezelf deze ochtend, dan heb je je eerste uurtjes me-time alvast te pakken!
 • Moederkracht: Zie jij ook vooral waar je als moeder in tekort schiet en ben je minder gefocust op je kwaliteiten? Jammer en niet nodig! Elke moeder moet groeien in haar moederrol. Iedereen heeft unieke kwaliteiten die je in de opvoeding kan gebruiken. Wil jij ook meer inzicht in jouw sterke kwaliteiten en hoe je daar meer gebruik van kunt maken bij zaken waar je in je gezin tegenaan loopt? Kom dan naar de workshop Moederkracht!
 • Schatgraven: Quality time voor ouder en kind! Dat is wat je bij een middag Schatgraven krijgt. Waarom? Omdat ik geloof dat je door een goede band met je kind veel problemen kunt voorkomen. Samen lachen, samen creatief aan de slag, samen fijne herinneringen maken. Kom je ook?

 

Themabijeenkomsten

Daarnaast verzorgt Kinderschatten ook themabijeenkomsten voor peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, gastouderbureaus en scholen. Denk aan hooggevoeligheid in je gezin, de peuterpuberteit en huilen bij je baby.
Neem contact op voor een offerte op maat.

 

 

Kinderschatten: Coaching voor gevoelige moeders van gevoelige kinderen
Kinderschatten