Boek

In gesprek met Eigen Wijze Moeders

Geloof jij ook dat er niet 1 perfecte manier is van opvoeden maar dat er wel 1000 manieren zijn? Ik wel. Maar dat is niet wat we lezen in de boeken of horen van de professionals. Ook zie ik dat er vaak onderling wordt vergeleken of dat we elkaar zelfs veroordelen als iemand het anders doet in de opvoeding. En dat vind ik zo jammer! Het levert ons namelijk een heleboel stress terwijl ik vind dat we moeten genieten van het moederschap. En het is mijn missie om dat te veranderen!

Mijn doel is dat dat we open zijn naar elkaar, van elkaar leren en elkaar steunen. Dat we beseffen dat elke moeder haar uiterste best doet omdat ze haar kind gelukkig wil zien, maar dat de manier waarop ze dat doet anders kan zijn en dat dat oké is omdat we nou eenmaal allemaal verschillend zijn.

Om dat te laten zien schrijf ik een boek. Een boek met interviews met verschillende moeders. Een boek waarin ik laat zien dat elke moeder anders is, elk kind anders is en dus ook de opvoeding anders is. Een boek waarin je een kijkje in de opvoedkeuken krijgt van andere moeders.

Met dit boek hoop ik je te inspireren, hoop ik je blik te verruimen, hoop ik je te laten zien dat ook jij het op jouw manier mag doen. Ik hoop dat er meer begrip en respect bij je ontstaat voor de manier waarop een andere moeder haar kind opvoedt, dat we onze oordelen loslaten en het een stuk makkelijker voor onszelf en elkaar maken.

Heb je interesse in het boek en wil je graag een exemplaar ontvangen zodra het uit komt? Mail mij dan op info@kinderschatten.nl alvast je gegevens. Dan zet ik je op de voorverkooplijst en zorg ik ervoor dat je als een van de eersten het boek in handen krijgt!

 

Om alvast in de stemming te komen, een paar mooie quotes van enkele moeders uit het boek:

“Ik had niet gedacht dat ik het zo mooi zou vinden.” – Sanne Hekman

“Ik heb nooit spijt gehad van mijn keus om thuis te blijven bij de kinderen.” – Carolien van Winkoop

“Ik hoop dat mijn kind later zegt: ‘Mam, je hebt me leren vliegen en als ik viel dan ving je mij.’ ” – Sanne Algra

“Dat je niet straft en beloont, wil niet zeggen dat je geen grenzen hebt.” – Bianca Snoek