Ervaringen

Ben je nieuwsgierig naar de reacties van andere ouders?
Wil je graag weten wat het andere ouders heeft opgeleverd?

Lees hier verschillende ervaringen van mijn klanten:

Individuele coaching

“Voor we Joke leerden kennen liepen we als ouders op een zijspoor van de weg van onze dochter.
Na 1 telefoontje was ik om, dit is de hulp die we nodig hebben!
Door de handvatten, ondersteuning en liefdevolle begeleiding van Joke lopen we nu weer samen als gezin.
Minder driftbuien, nachtmerries en vooral heel veel meer gezelligheid!
We zijn blij met de persoonlijke, lieve maar toch ook zakelijke manier van werken van Joke waardoor ook onze dochter zich meteen thuis voelde.”

“Soms heb je voor de opvoeding even wat meer inzichten en adviezen nodig. Bedankt Joke!”

“Dank je wel Joke, voor alle tips en adviezen met betrekking tot het moeilijke gesprek wat we met onze 5 jarige dochter moesten gaan voeren. We waren nu beiden goed voorbereid en hadden de meest mogelijke situaties / gevoelens / vragen goed voorbereid en afgestemd met elkaar. Na het gesprek hadden we een mooi, lief, vrolijk, dapper en moedig meisje tegenover ons zitten. Dank je wel voor je tijd, de tips en handvatten die je ons gegeven hebt. We hebben het contact heel plezierig ervaren. Dank je wel daarvoor.”

Oudercursussen

“Ik heb met een oudercursus bij Kinderschatten mee gedaan omdat ik graag wilde kijken naar mijn aandeel in de relatie met mijn kinderen. Ook was ik benieuwd wat kindercoaching nu eigenlijk is.
Deze cursus heb ik als ontzettend leerzaam ervaren. Van Joke heb ik geleerd om meer vanuit het perspectief van kinderen te kijken. Ook heb ik geleerd dat je het als ouder niet automatisch bij het juiste eind hebt omdat je bijvoorbeeld meer levenservaring hebt. Ik luister nu veel beter naar mijn kinderen. Ik heb ook meer inzicht in mezelf gekregen en snap nu beter waarom ik dingen doe zoals ik ze doe.
Joke is een schat! Ik kan haar en deze cursus bij iedereen aanbevelen!”

“De cursus heeft mij meer inzicht gegeven in mijn eigen opvoeding. Nu weet ik hoe ik door meer tijd voor mezelf en meer ‘kwalitijd’ met mijn kind meer momenten creëer dat de kinderen zelf spelen en ik meer tijd heb voor het huishouden enz.
Ik vond het ook erg fijn om van andere moeders te horen hoe zij het doen en dat zij ook af en toe denken ‘wat nu?’. Door zelf actief met de opdrachten bezig te zijn bekijk je je eigen opvoeding heel goed.
Daar leer je veel van en dat is fijn.”

“De eerste keer was spannend, maar Joke doorbrak dit al snel met een oefening.
Soms kwam ik mezelf erg tegen maar bij thuiskomst kon ik het vaak wel toepassen of plaatsen.
Bij de laatste les zag je dan ook echt de vorderingen die je had gemaakt.
Het was een bijzondere ervaring.”

Schatgraven

“‘Je bent goet in sport.’ Dit compliment kreeg ik van Suze vanmiddag tijdens ons middagje Schatgraven bij Kinderschatten. Echt een aanrader!”

“Mijn dochter en ik hebben samen de workshop ‘Schatgraven’ gedaan waarbij we een krachtstok hebben gemaakt. Het was een gezellige middag 1 op 1 met mijn dochter – erg waardevol en gezellig. Waardevol omdat we met elkaars goede eigenschappen aan de slag gingen – was fijn om te doen.”

Workshop Happy me-time voor moeders

“In de workshop Happy me-time voor moeders’ werd ik me bewust van mijn neiging om alle tijd die ik ‘over’ heb, in mijn kinderen te stoppen. Het komt niet in mij op om iets voor mezelf te gaan doen, terwijl ik daar wel behoefte aan heb. Het was fijn om stil te staan bij wat me-time echt voor mij betekent en wat ik dan graag doe. Vaak denk ik dat ik me-time heb door met mijn bedrijf aan de slag te zijn, want dan ben ik immers bezig met mijn missie, maar ontspanning, stilte en rust zijn ook belangrijk en dat vergeet ik nog wel eens.”

“Ik kwam helemaal geïnspireerd bij Joke vandaan. De workshop heeft me echt wel weer de goede state of mind gegeven om zelf meer het heft in handen te nemen als het gaat om me-time.”

“Mijn verwachting was dat ik inspiratie op zou doen. Ik weet dat Joke iemand is die dit enthousiast kan overbrengen en dat had ik nodig. Ik wilde niet dat niet iemand mij zou gaan vertellen dat het inplannen van me-time een makkie is, zeker niet met mijn ingewikkelde gezinssituatie. Dat je het “gewoon even moet doen”. Ik had iemand nodig die dit zou begrijpen en ik verwachtte dat ik me op dit gebied bij Joke veilig zou voelen. Deze verwachtingen zijn allemaal volop waargemaakt.”

“De sfeer was heel prettig. Dat is voor mij erg belangrijk. Iedereen voelde zich veilig om persoonlijke dingen te delen en niemand veroordeelde de ander. Joke had met haar open houding een grote bijdrage daarin.”

“Ik vond de afwisseling tussen gesprek en doen heel prettig.”

“Het was een leuke en gezellige ochtend waarin ik opnieuw mocht ontdekken wat me-time voor mij ook al weer is.”

“Ik heb geleerd wat me-time voor mij is en waarom het belangrijk is om op z’n tijd tijd voor mezelf te nemen. Dat had ik even nodig. Ga zo door!”

“Ik ben me er met van bewust geworden dat ik beter voor mezelf moet zorgen. Ook overdag, niet alleen ‘s avonds als de kinderen in bed liggen. De schema’s die ik heb gemaakt tijdens de workshop geven me houvast en worden toegepast! Dank je wel!”

Workshop Moederkracht

“Ik deed mee met deze workshop omdat ik tijd voor mezelf wilde nemen en wilde kijken naar de goede eigenschappen die ik heb als moeder. Ik heb daarover vaak twijfels. Ik ontdekte dat ik meer kwaliteiten heb dan ik dacht en dat ik niet te bescheiden over mezelf hoef te zijn.”

“De herkenning, het luisterende oor en het meedenken van Joke vond ik erg fijn. De workshop was echt een cadeautje voor mezelf! Wat mij betreft mocht het nog wel langer duren!”

“Ik zou deze workshop zeker aanraden! Je wordt je bewust van patronen en hoe je die kunt veranderen. Het is echt een cadeautje en je mag jezelf wel wat gunnen.”

“Ik deed aan deze workshop mee omdat ik mezelf nog beter wilde leren kennen. Ik wil graag meer inzicht krijgen in mezelf en dat heeft deze ochtend mij zeker gegeven. Bijvoorbeeld dat het goed is om consequent te zijn en daarnaast ook flexibel.”

“De sfeer en openheid naar elkaar vond ik erg fijn. Door zo’n workshop neem je weer even bewust tijd voor jezelf en dat is goed. Het was een gezellige ochtend!”

“Ik zou deze workshop zeker bij anderen aanraden. Je leert veel over hoe het anders kan in plaats van dat je in een vast patroon blijft zitten. Je hebt tijd voor jezelf en een hele gezellige ochtend!”