E-book: Opvoeden met plezier & zelfvertrouwen voor hooggevoelige moeders

Gratis e-book

 

Ontvang het e-book ‘Opvoeden met plezier & zelfvertrouwen’ gratis bij inschrijving voor de Schatkist!

Opvoeden met plezier & zelfvertrouwen! Ik geloof dat dat is wat iedere ouder graag wil.
Maar jammer genoeg lukt dat niet altijd. Soms heb je periodes waarin je het even helemaal kwijt bent. Periodes waarin je twijfelt aan jezelf en jouw manier van opvoeden. Tijden waarin je veel strijd met je kind hebt en je het contact bijna kwijt bent. Je bent niet de moeder die je graag wilt zijn.

Geloof me, ook ik heb deze periodes regelmatig gekend. Door mijn eigen gevoeligheid en daarnaast de gevoeligheid van onze kinderen was en is het opvoeden niet altijd even makkelijk. Ik voelde me vaak onzeker als moeder en door het spiegelende gedrag van onze kinderen was het lang niet altijd gezellig in huis.

Maar door in mezelf te investeren en mijn gevoeligheid te accepteren en te omarmen als mijn kracht kan ik nu oprecht zeggen dat ik het plezier en mijn zelfvertrouwen in de opvoeding van onze kinderen heb terug gevonden!
En dat is zo fijn!

Natuurlijk gun ik dat jou ook! Dat is de reden waarom ik mijn geleerde lessen heb gebundeld in dit e-book.
En omdat ik graag geef, geef ik dit e-book gratis weg!

Door de 6 sleutels die ik je in dit e-book geef toe te passen in jouw leven weet ik zeker dat je verandering zult zien en voelen. 6 sleutels waardoor je beter in je vel komt te zitten, op een andere manier naar jezelf en je kind kijkt en op een andere manier contact maakt met je kind.
Deze tips zijn voor iedereen goed toepasbaar en zijn voor ouders van kinderen in alle leeftijden.

Ik weet zeker dat je weer meer plezier & zelfvertrouwen in de opvoeding zult ervaren als je deze sleutels toe past in jouw leven!

 

Lees hier een prachtige reactie van een moeder op dit waardevolle e-book:

“Ik heb het e-book met verbazing gelezen! Een en al herkenning. ‘Ongemerkt’ probeer ik alles naar mijn hand te zetten of moet het op mijn manier gaan. Daarmee ben ik ze meer aan het vormen, dan dat zij zichzelf kunnen ontwikkelen. Ik wil graag ‘ja’ zeggen op alles wat de kinderen willen en wring mezelf vervolgens in alle bochten om het allemaal in te plannen. Hierdoor sta ik ‘altijd’ onder hoogspanning en ben ik gestresst en zeker niet de gezelligste. Ik wil graag weer het plezier en de ontspanning terug in mijn gezin. Na het lezen van het boek besef ik dat ik ze een groter plezier doe door ook soms ‘nee’ te zeggen. En dat ik tijd voor mezelf moet inplannen. Om vervolgens de dingen die we wel inplannen ook echt samen te beleven.
Zo…..nou moet ik dat ook nog even toepassen.
Ik ga dit boek nog wel een aantal keer lezen!!!”

 

Zoveel mooie inzichten, alleen al door het lezen van dit mooie e-book!
Wil jij dat ook? Dat kan!

 

Download hieronder jouw exemplaar.

Je komt dan meteen op mijn mailinglijst terecht zodat je via de Schatkist van Kinderschatten altijd op de hoogte bent van leuke activiteiten en interessante weetjes.

 

 

In het e-book vind je ook een leuke korting voor de oudercursus Opvoeden met plezier & zelfvertrouwen, speciaal voor jou als lezer van dit e-book!
In deze praktische cursus leer je in 6 bijeenkomsten de sleutels op jouw eigen manier toe te passen in je dagelijkse leven.
Deze praktische oudercursus met grote impact start binnenkort weer.
Klik HIER voor meer informatie.
Geef je op via info@kinderschatten.nl of bel mij op 06-10042103.

Wil je liever individueel deze cursus volgen voor een intensere en persoonlijke aanpak?
Dat kan natuurlijk ook. Kijk HIER voor meer informatie.
Gespreide betaling is in beide gevallen mogelijk.