Groepscoaching

groepscoaching voor ouders bij Kinderschatten
Groepscoaching voor ouders bij Kinderschatten

Opvoeden met plezier en zelfvertrouwen

Opvoeden met plezier & zelfvertrouwen! Ik geloof dat dat is wat iedere ouder graag wil. Maar jammer genoeg lukt dat niet altijd. Soms heb je periodes waarin je het even helemaal kwijt bent. Periodes waarin je twijfelt aan jezelf en jouw manier van opvoeden. Tijden waarin je veel strijd met je kind hebt en je het contact bijna kwijt bent. Je bent niet de moeder die je graag wilt zijn.Geloof me, ook ik heb deze periodes regelmatig gekend. Door mijn eigen gevoeligheid en daarnaast de gevoeligheid van onze kinderen was en is het opvoeden niet altijd even makkelijk. Ik voelde me vaak onzeker als moeder en door het spiegelende gedrag van onze kinderen was het lang niet altijd gezellig in huis.

Maar door in mezelf te investeren en mijn gevoeligheid te accepteren en te omarmen als mijn kracht kan ik nu oprecht zeggen dat ik het plezier en mijn zelfvertrouwen in de opvoeding van onze kinderen heb terug gevonden! En dat is zo fijn!

Natuurlijk gun ik dat jou ook! Dat is de reden waarom ik mijn geleerde lessen heb gebundeld in het gratis e-book: Opvoeden met plezier & zelfvertrouwen voor hooggevoelige moeders. Deze lessen, die ik heb vertaald naar 6 sleutels behandelen we 1 voor 1 tijdens deze groepscoaching. Door ze toe te passen in jouw leven zul je verandering zien en voelen. 6 sleutels waardoor je beter in je vel komt te zitten, op een andere manier naar jezelf en je kind kijkt en op een andere manier contact maakt met je kind.

Wil jij dat ook? Dat kan! Geef je op via info@kinderschatten.nl.