Hoe werk ik?

Hoe werk ik?

Iedereen heeft zijn eigen unieke schatten, eigen kwaliteiten. Soms zijn kinderen en hun ouders zich goed bewust van hun prachtige kwaliteiten maar veel vaker is het zo dat het kind geen idee heeft wat zijn kwaliteiten eigenlijk zijn. Zelfs veel ouders vinden het vaak lastig hun eigen kwaliteiten te benoemen.
Tijdens het individuele coachingstraject ga ik samen met jou of je kind schatgraven, op zoek naar deze mooie kwaliteiten. Je wordt je bewust hoe je deze kwaliteiten in je dagelijks leven kunt gebruiken en hoe je deze in kunt zetten om een eventueel probleem te tackelen. Verder ga ik uit van het principe ‘wat je aandacht geeft groeit’. Door de focus te leggen op wat er al goed gaat, wat je al kan en bent, krijg je meer zelfvertrouwen en ga je stralen van geluk.

Naast diverse coachingstools zoals diverse spellen, creatieve opdrachten en gesprekstechnieken maak ik tijdens mijn coaching dankbaar gebruik van mijn hooggevoeligheid en goed ontwikkelde intuïtie.

Mogelijkheden

Kinderschatten biedt diverse coachingsmogelijkheden.

Er is individuele oudercoaching en individuele kindercoaching mogelijk. Tijdens deze trajecten krijg jij de volledige aandacht van mij en gaan we samen op schattenjacht.
Ook zijn er cursussen voor ouders, namelijk Opvoeden met plezier & zelfvertrouwen, geschreven bij het gratis E-book Opvoeden met plezier & zelfvertrouwen voor hooggevoelige moeders en ‘Samen kom je verder’.

Ook plan ik af en toe een middag Schatgraven: quality time voor ouder en kind.
Hou de Facebookpagina van Kinderschatten in de gaten!

als-je-wilt-dat-je-kind-gelukkig-iszorg-er-dan-voor-dat-jij-gelukkig-bentjoke-achterkamp-1