Individuele oudercoaching

Individuele oudercoaching

 

Kinderen opvoeden is de mooiste en tegelijkertijd de meest ingewikkeldste baan die er is.
Bij de geboorte van je kind heb je geen gebruiksaanwijzing gekregen waar in stond hoe je moet handelen als bepaald gedrag of situatie zich voordoet. Je moet dat allemaal zelf ontdekken.

Soms is dat makkelijk en soms is dat wat lastiger. En als het wat lastiger is mag je om hulp vragen. Je hoeft het niet alleen te doen. Er zijn vele moeders, coaches en therapeuten die een schat aan ervaring met zich mee dragen en bereid zijn om met je mee te denken.

Daar ben ik er één van. Ik heb ook het een en ander moeten uitvogelen in de opvoeding van onze hooggevoelige kinderen. Dat ging ook niet zonder slag of stoot en waarbij ik ook wel regelmatig om hulp heb gevraagd.
En nog steeds vind ik het af en toe lastig. Als er bijvoorbeeld weer een nieuwe fase aanbreekt. Of als ik zelf niet lekker in mijn vel zit.

Herken jij dit? Dan is individuele oudercoaching ook geschikt voor jou! En dat kan door mijn jarenlange ervaring en scherpe intuïtie snel gaan. Vaak merk je na 2 à 3 sessies al verschil.

Is alles dan opgelost? Soms, maar soms ook niet. Wel heb je een heleboel inzichten gekregen waar je zelf bewust mee aan de slag kunt, praktische tips en handvatten waar je mee kunt oefenen, op jouw eigen manier. Blijvende verandering heeft tijd nodig, herhaling. Dat kunnen we samen doen maar dat kun jij zeker ook alleen. De keus is aan jou! Als jij maar het gevoel hebt weer verder te kunnen met je kind.

Als je voelt dat individuele oudercoaching wat voor jou is, kun je kiezen uit 2 verschillende opties:

Een individueel coachingstraject
Een individueel coachingstraject bestaat uit 1 intakegesprek van 60 min à €65,- en 3 coachingsgesprekken van 60 min à €75,- voor €290,- (incl. BTW).
Tijdens dit traject kijken we naar je hulpvraag, je doel en wat jij nodig hebt om weer verder te kunnen. Je krijgt meer inzicht in jouw manier van reageren, de boodschappen die je (on)bewust afgeeft en hoe je tot andere resultaten kunt komen. Je gaat zelf thuis oefenen en tijdens volgende afspraken evalueren we je acties om zo steeds dichterbij je doel te komen.
Deze afspraken kunnen face-to-face plaats vinden of via Skype. Spreken we bij jou thuis af, dan komen er nog reiskosten bij de prijs. Skype-afspraken worden vooraf gefactureerd en betaald.

Sparsessie (90 min): €95,- (incl. BTW)
Denk je dat je aan 1 sessie ook wel genoeg hebt? Boek dan een sparsessie! Een sparsessie is bedoeld om samen op 1 à 2 (korte) vragen in te gaan. Je krijgt van mij overzicht in jouw situatie, een andere manier van kijken en concrete tips waar je vervolgens op je eigen manier mee aan de slag kunt gaan. Er is geen follow-up zoals bij het coachingstraject wel het geval is. Mocht je daar na verloop van tijd wel behoefte aan hebben, kun je natuurlijk een nieuwe sparsessie aanvragen of een traject starten.
Een sparsessie kan zowel face-to-face als via skype. Betaling gebeurt in beide gevallen vooraf.

Sta jij open voor nieuwe inzichten, voor een andere manier van kijken, naar jezelf en naar je kind? Sta jij open voor verandering?

Maak dan een afspraak met mij! Mail naar info@kinderschatten.nl of bel mij op 06-10042103.