Moederkracht

moederkracht
Moederkracht

Moederkracht

Ben jij ook vaak meer gericht op wat er niet goed gaat en wat je graag beter zou willen doen in de opvoeding van je kinderen? En vergeet je vaak te kijken naar wat er wel goed gaat en welke mooie eigenschappen je eigenlijk allemaal bezit? Kom dan naar de workshop Moederkracht!

Tijdens deze ochtend ontdek je welke bijzondere kwaliteiten jij allemaal hebt en hoe je deze kunt gebruiken in je opvoeding. Je leert ook hoe je je kwaliteiten kunt gebruiken om je valkuilen te voorkomen. Genoeg leuks, interessants om te leren!

Onder het genot van wat lekkers en een heleboel gezelligheid en creativiteit leer je jezelf nog beter kennen en krijg je een fijne boost voor je zelfvertrouwen.

Praktische informatie

Wanneer: 9 februari
Waar: Kinderschatten
Tijd: van 9.30 uur tot 11.30 uur
Investering: €25,- en neem je iemand mee dan betalen jullie samen €40,-

 

Ervaringen van anderen

“Ik deed mee met deze workshop omdat ik tijd voor mezelf wilde nemen en wilde kijken naar de goede eigenschappen die ik heb als moeder. Ik heb daarover vaak twijfels. Ik ontdekte dat ik meer kwaliteiten heb dan ik dacht en dat ik niet te bescheiden over mezelf hoef te zijn.”

“De herkenning, het luisterende oor en het meedenken van Joke vond ik erg fijn. De workshop was echt een cadeautje voor mezelf! Wat mij betreft mocht het nog wel langer duren!”

“Ik zou deze workshop zeker aanraden! Je wordt je bewust van patronen en hoe je die kunt veranderen. Het is echt een cadeautje en je mag jezelf wel wat gunnen.”

“Ik deed aan deze workshop mee omdat ik mezelf nog beter wilde leren kennen. Ik wil graag meer inzicht krijgen in mezelf en dat heeft deze ochtend mij zeker gegeven. Bijvoorbeeld dat het goed is om consequent te zijn en daarnaast ook flexibel.”

“De sfeer en openheid naar elkaar vond ik erg fijn. Door zo’n workshop neem je weer even bewust tijd voor jezelf en dat is goed. Het was een gezellige ochtend!”

“Ik zou deze workshop zeker bij anderen aanraden. Je leert veel over hoe het anders kan in plaats van dat je in een vast patroon blijft zitten. Je hebt tijd voor jezelf en een hele gezellige ochtend!”

 

Kom je ook? Geef je dan op via info@kinderschatten.nl. Ik zie je graag!!

PS. Deze workshop is ook op locatie te boeken. Stuur mij een mail voor meer informatie!