Workshops

Workshops

Naast individuele coaching en groepscoaching worden er ook verschillende workshops bij Kinderschatten aangeboden. Lees snel verder! Ik weet zeker dat er ook voor jou iets leuks bij zit!

Workshop Happy me-time

Pauze, me-time, tijd voor jezelf, hoe je het ook wilt noemen, het staat bij veel moeders ergens op de laatste plaats. Als je er überhaupt al aan toe komt…. Terwijl de gemiddelde hooggevoelige moeder juist veel tijd voor zichzelf nodig heeft. Toch gunnen we onszelf dit praktisch niet.
Jammer, want van een moeder die goed in haar vel zit, profiteert het hele gezin! Jij bent immers de spil van jouw gezin en dat is een belangrijke, waardevolle plek. Daarom is er speciaal voor de moeder die het lastig vind om tijd voor zichzelf te nemen deze workshop. Wil je meer weten? Lees dan hier even verder.

Workshop Moederkracht

Ken jij jouw kwaliteiten? De kwaliteiten die je in jouw moederschap goed kunt gebruiken? En weet je hoe je deze kwaliteiten kunt gebruiken om andere kwaliteiten te ontwikkelen? Deze workshop is speciaal voor moeders die wel  een boost kunnen gebruiken voor hun zelfvertrouwen. Jij hebt alles al in je. Maak er gebruik van! Wil je meer weten? Lees dan hier even verder.

Workshop Schatgraven

Kan jouw kind wel een boost gebruiken voor zijn zelfvertrouwen? Of heb je gewoon zin om samen iets leuks te doen?
Kom dan naar een middag Schatgraven! Een gezellige creatieve middag met je kind waarin je op een andere manier contact met elkaar maakt, elkaar nog beter leert kennen en fijne herinneringen maakt.
Wil je meer weten? Lees dan hier even verder.